Ateljeekoti Villa Havu

Pekka Luukkonen on myös ammattikuvataiteilija. Hänen teoksiaan on lukuisissa kokoelmissa eri puolilla Suomea. Hän on pitänyt kymmeniä yksityisnäyttelyitä sekä osallistunut yhteisnäyttelyihin Suomessa ja Ruotsissa. Hän on ollut vuodesta 1993 Lapin taiteilijaseuran jäsen ja muutettuaan Kärsämäelle hän liittyi Oulun taitelijaseura 63 ry:n jäseneksi. Viime vuosina ovat muut työt olleet etusijalla, mutta kynäily ei sananmukaisesti ole kuitenkaan unohtunut. Pieniä tussipiirroksia syntyy edelleen.

Luukkonen on piirtänyt myös paljon mainosgrafiikkaaa yrityksille ja yhteisöille sekä myös valokuvannut luontoa, ihmisiä ja rakennuksia.

Pekka Luukkosen teoksiin voi tutustua hänen kotiateljeessaan eli Ateljeekoti Villa Havussa Kärsämäellä. Tutustumiskäynnit pyydetään sopimaan hyvissäajoin etukäteen. Toivotaan tutustumiskäynnin yhteyteen pientä tarjoilu- ja musiikkiesitystilausta. Taiteilija itse mielellään soittaa oikeilla pilliuruilla tai pianolla mieliinpainuvan hetken kohtuullista korvausta vastaan.

Yhteydenotot:
Puh. 045 114 5702 / Pekka Luukkonen
Sähköposti: pekka (at) karsamakinen.fi